• Bildgalleri

2020

Det här året blev väldigt speciellt
för hela världen drabbades av Coronvirus.

Vi hann ändå träffas en gång i februari innan myndigheterna rekommenderade att inte hålla offentliga sammankomster, först gick gränsen vid högst 500 person. Senare ändrades antalet personer per sammankomst till under 50.

Eftersom vår förening har många personer som är äldre eller personer som har vissa riskökande sjukdomar beslutade styrelsen att ställa in årsmötet som skulle ägt rum 12 mars 2020 och sammankomster efter det.

Klicka på miniatyrbilderna för att få upp en större bild. Du väljer själv om du vill se bara någon enstaka bild eller om du vill se hela galleriet. Mer information om hur galleriet fungerar finner du i "Webbhjälpen".

Karin Hwit samordnare för Växtrum i Lerums kommun, där hon är ansvarig för planering och anläggning av växtrumsplatserna.Hon pratade för oss den 13 februari 2020 på temat växtval och design för en artrik trädgård med rikare djurliv.
Karin_Hwit pratar om växtval och design för att få mångfald i trädgården Karin_Hwit pratar om växtval och design för att få mångfald i trädgården Karin_Hwit pratar om växtval och design för att få mångfald i trädgården Karin_Hwit pratar om växtval och design för att få mångfald i trädgården